Vps

Wanneer je kiest voor een eigen server in Thailand, kun je gemakkelijk je eigen websites hosten, back-ups maken en data opslaan in een veilige omgeving. Dit noemen we VPS hosting Thailand. Het is hiermee ideaal om als bedrijf of organisatie op te stappen naar een betrouwbare, eigen server. Je kunt de server zelf beheren: je krijgt een controlepaneel, genaamd Directadmin, inclusief een server licentie, met onder andere een msql5.x, apache2.x, en een CentOS5.x mailserver.

Server

Via een handige interface kun je met gemak je eigen server beheren. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor de software, voor de herinstallaties, de upgrades en de eventuele uitbreidingen: je hebt het allemaal zelf in de hand. Wat er voordelig aan is: je hebt te maken met je eigen geheugen, je eigen harddisk en er is een dataverkeer limiet toegekend. Zo hebben andere servers geen invloed op de performance van je organisatie. Ook ben je gegarandeerd van een eigen omgeving voor je applicaties, het heeft een eigen foutmelding en eigen adresseringen.

Hosting.

Toevoegen van resources

Mocht je in de loop van de tijd toch meer resources nodig hebben, dan kun je een eenvoudige upgrade doen, dit wordt dan direct voor je gedaan. Zo kan de server meegroeien met je eigen bedrijf. Omdat er gebruik gemaakt wordt van locaties over de hele wereld, is het bedrag vrijgesteld van btw. Daarom is het mogelijk om tegen een scherp tarief een hosting aan te bieden.