Geen categorie

Drie keer waarom TV liften geweldig zijn

Ik was laatst samen met een vriendin uiteten. We waren uitgebreid aan het kletsen over van alles en nog wat. Ineens sneed zij een nieuw onderwerp aan. Ze zei namelijk: ‘Weet je wat je écht moet kopen voor in huis? Een TV lift!’. Ik had echt geen idee waar ze het over had en vroeg haar uit te leggen wat überhaupt een TV lift is. Nu een paar maanden verder heb ik er een aangeschaft, en ik vind hem geweldig! En nu zal ik jullie overtuigen, net zoals mijn vriendin deed bij mij, waarom je écht een TV lift moet hebben voor in je huis.

Modern

Allereerst zorgen voor TV liften voor een mooie moderne uitstraling in je huis. Zelf hou ik niet zo heel erg van een moderne inrichting waarbij bijvoorbeeld alles in de kleuren zwart wit is en heel strak in elkaar zit. Maar ook dan is een TV lift mooi, want het geeft toch een iets luxere uitstraling aan je huis. Ik vind het juist wel een goede combinatie met mijn (niet zo moderne) inrichting omdat het compenseert voor alle kussentjes, vaasjes, kaarsjes en andere frutsels die in mijn huis staan. Dus of je nou een moderne inrichting hebt of niet, de TV lift geeft net een beetje een luxe ‘touch’ aan je huis. Staat altijd mooi dus. 

Meer sfeer

Ook zorgt een TV lift voor meer sfeer in je huis. Door de TV lift kan je je TV namelijk ‘verstoppen’. Je kan zorgen dat hij in een kastje zit en met een afstandsbediening automatisch hieruit komt. Of je kan hem verstoppen in je plafond, het voeteneinde van je bed, of wat dan ook. Je hebt dus geen groot flatscreen scherm in je woonkamer of slaapkamer staan en wat mij betreft maakt dat je huis veel gezelliger. Al die elektronica in je huis maakt namelijk soms dat we elkaar een beetje vergeten. Dus bij een dinertje verstop ik mijn TV gewoon in het kastje met 1 druk op de knop!

Praktisch top

Tot slot zitten de TV liften praktisch heel goed in elkaar. Dit is erg belangrijk, want je wil natuurlijk niet dat of het meubel waar je de TV instopt of de TV zelf kapot gaat. Ook moet het optimaal en soepel werken als je op de knop drukt en niet haperen of iets dergelijks. En ik kan jullie verzekeren dat het allemaal geweldig werkt. Tot slot hebben ze TV liften voor elk gewicht TV. Hoe groot jouw televisie dus ook is, je zal altijd een TV lift kunnen vinden die past bij jouw formaat en gewicht televisie.