b2b
Geen categorie

Goede webshop software voor leveranciers en groothandels

Een goede webshop software is tegenwoordig onmisbaar voor leveranciers en groothandels. De processen binnen je webshop naar de klant toe moeten goed georganiseerd zijn en makkelijk verlopen. Een goede oplossing voor een b2b groothandel webshop is de software van  Propellor. Deze webshop software is specifiek gericht op de zakelijke markt en bedient de klanten op de best mogelijke manier.

Wat zijn de voordelen die Propellor biedt

Een van de grote voordelen die Propellor biedt is dat het niet alleen makkelijk in gebruik is voor de klant, maar tevens voor degene die eigenaar is van de webshop. De e-commerce software is makkelijk te koppelen met boekhoudsystemen, ERP systemen en marktplaatsen. De systemen waarmee het gekoppeld kan worden zijn Afas, Exact, Dyanamics 365, Autotask, Unit4, AccountView, SAP, TBlox, Twinfield, King, Coupa en Navision. Door het koppelen van de boekhoudsoftware en ERP systemen kan je er zeker van zijn dat je altijd een goed overzicht hebt in je balans en voorraad en dat dit up to date is.

De marktplaatsen en prijsvergelijkers waarmee het gekoppeld kan worden zijn bol.com, Kieskeurig.nl, beslist.nl, Google Shopping, Daisycon, TradeTracker.com en Vergelijk.nl. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je webshop goed vindbaar, bereikbaar en zichtbaar is op de gekozen platforms. Of je nou kiest voor dropshipping of je levert vanuit een eigen magazijn, de voorraad en levertijden worden altijd direct bijgewerkt zodat je klanten dit ook terug zien. De voorraad is gekoppeld aan een specifieke fabrikant of leverancier, zodat je ook direct weet wanneer je een nieuwe order dient te plaatsen.

De voordelen voor zakelijke klanten

De grote voordelen voor zakelijke klanten zijn dat ze een gepersonaliseerde homepage zien, met een klant specifieke productcatalogus en de juiste prijslijsten. De klant kan een favoriete of persoonlijke orderlijst aanmaken. De prijslijsten kunnen samengesteld worden in elke valuta, inclusief of exclusief BTW en er kunnen staffelkortingen aan toegevoegd worden. Het is tevens mogelijk om de inkoopsoftware van de klant rechtstreeks te koppelen aan Propellor. Er kan ingesteld worden welke budgetten beschikbaar zijn per medewerker, zodat dit achteraf niet gecontroleerd hoeft te worden binnen het bedrijf. Het is mogelijk om bij bepaalde klanten een order direct door te zetten en te bevestigen.

Propellor is een compleet software systeem voor de b2b webshop voor leveranciers en groothandels. Er is sprake van product data management waar je gebruik van kan maken, hierin vindt je de analyses, catalogi en regels. Er is een ingebouwd E-procurement, hierin vind je alle overzichtelijke facturen, orders, pakbonnen en leverberichten. Het is een alles in een pakket met een kassa, webshop en back end waar je op kan vertrouwen.