Momenteel is het één van de populairste sporten, hockey. Vaak wordt er twee keer peer week getraind en wordt er één keer per week een wedstrijd gespeeld. De wedstrijd wordt gespeeld door twee verschillende teams. Dit zijn vaak twee teams van twee verschillende clubs. Elk team wordt bestaat uit tien veldspelers en een keeper. De bedoeling is om te scoren in de goal van het andere team. Het team die de meeste goals maakt wint. In Nederland zijn ontzettend veel hockeyclubs. Elke hockeyclub heeft zijn eigen website. Hier is allerlei informatie te vinden denk aan openingstijden, wedstrijden en verschillende teams. Voor de websitebezoekers is niet altijd alle informatie te vinden op de website. Een chatbot zou hier een goede toevoeging voor zijn.

Wat is een chatbot?

Een chatbot kan een deel van de klantenservice van de organisatie over nemen. Zo kan een chatbot veel gestelde vragen beantwoorden, leads generen en worden ingezet voor advertenties. Doormiddel van een chatbot worden gesprekken geautomatiseerd. Wanneer er een chat binnen komt bij de chatbot gaat de chatbot op zoek naar een antwoord. De chatbot kan hierbij ook vragen terugstellen aan de websitebezoeker. Op deze manier kan de vraag nog specifieker worden beantwoord. Wanneer de chatbot er niet uitkomt kan een chatspecialist van chatkracht bij springen. Zij kunnen doormiddel van het opgestelde kenniscentrum de chats beantwoorden. In het kenniscentrum staat alle informatie verwerkt over de organisatie. Op deze manier zijn zij bereid de chats te behandelen.

De toegevoegde waarde van een chatbot

Met de chatbot van Chatkracht ga je voor een snellere klantenservice, betere bereikbaarheid en hogere conversie. Websitebezoekers kunnen ten alle tijden hun vragen stellen in de chat. Op deze manier worden zij direct geholpen en hoeven zij niet te wachten op antwoord per mail of telefoon. De bereikbaarheid van de organisatie wordt ook vergroot. De organisatie is altijd bereikbaar voor de websitebezoeker. Ook wordt een deel van de klantenservice uit handen genomen. Op deze manier blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *