azure cursus

Instagram volgers kopen is de snelste manier om extra volgers voor je Instagram account erbij te krijgen. Hoe je het ook wendt of keert, online zijn we kuddedieren. Als we een account interessant vinden en we zien dat deze account ook nog eens door veel mensen gevolgd wordt, zijn we sneller geneigd om deze account ook te volgen. Bovendien nemen we Instagrammers met veel volgers eerder serieus dan mensen met weinig volgers. Dat is nu eenmaal hoe het gaat online. Is Instagram volgers kopen daarom de moeite waard?

De voordelen van Instagram volgers kopen

Stel: het lukt je maar niet om je publiek te vinden op deze social media site. Het vergaren van volgers kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. In dat geval kun je voor Instagram volgers kopen kiezen. Al voor enkele euro’s beschik je over honderden extra volgers. Voor meer volgers zul je wel extra moeten betalen. Hoe meer volgers je hebt, hoe sneller mensen geneigd zijn om je te volgen. Daarnaast word jouw content serieuzer genomen als men ziet dat je door veel mensen gevolgd wordt. Het geeft je een mate van autoriteit. Op de lange termijn hoop je volgers te vergaren die ook daadwerkelijk engagen met je content. Denk aan het liken en delen van je content op hun eigen tijdlijn. Zo wordt jouw account groter en groter.

Instagram volgers kopen: je wordt gesnapt

In je statistieken kun je natuurlijk moeilijk verbergen dat je in één keer vele volgers erbij hebt gekregen. Het is mogelijk dat anderen dit zien en begrijpen hoe je zoveel volgers hebt. Is dit erg? De meeste mensen vinden van niet. Instagram volgers is inmiddels a part of the game. Dit hoort er bij. Vooral in de influencer business is dit al lang niet ongewoon meer. Mensen kijken er dan ook niet echt van op.

Mensen vinden het erger als ze op andere manieren voor de gek gehouden worden. Een goed voorbeeld hiervan is de Nederlandse zanger Dotan. Hij schakelde bots in om positieve berichten op Twitter te verspreiden over zijn nieuwe album. Dit lijkt vergelijkbaar, maar mensen vinden dit geval vele malen erger en manipulatiever in vergelijking met Instagram volgers kopen. Dit vindt men eigenlijk helemaal niet zo erg, alhoewel het natuurlijk wel een beetje afbreuk kan doen op je autoriteit.

Meer weten? Kijk eens op https://promodeo.com/