Ben jij opzoek naar een Lenovo refurbished laptop of desktop? Dit zijn erg goede computers voor zakelijk als school gebruik, maar er zijn ook game modellen voor de gamers onder ons. Lenovo is uitgegroeid tot een van de grootste merken in de computerindustrie. Ze bevatten verschillende modellen voor verschillende doelgroepen. Over deze modellen gaan we het in dit artikel over hebben.

Think- en IdeaPad

De Lenovo refurbished Thinkpad is een zakelijke laptop die voor zowel thuis als op kantoor erg geschikt is. Het is echter wel bedoeld voor de zakelijke markt waar je kan genieten van de Windows 10 Pro versie. Het biedt bijvoorbeeld extra veel beveiligingsopties om jouw geheime bestanden te versleutelen. Het heeft ook een zeer zakelijke uiterlijk, goede bouwkwaliteit en een strakke look.

De IdeaPad is een echte allrounder. Het maakt niet uit of je het zakelijk of als student wil gebruiken. Je kan er zelfs op gamen, waardoor het een drie in één laptop is. Je kan er ook gemakkelijk fotoshoppen en video’s bewerken dankzij de goede videokaarten. Lenovo gebruikt voornamelijk de NVIDIA GeForce videokaarten. Dit is dan ook de marktleider en weet jij dat je beschikt tot het beste product. Als je de laptop vaak mee zal gaan nemen, wordt het aangeraden om een 14 inch of kleiner scherm aan te schaffen. Een 15,6 inch scherm is meestal we ideaal voor ieder soort gebruik. Als je gaat voor een groter scherm kan je de laptop niet makkelijk meenemen.

Yoga

Lenovo refurbished Yoga is een combinatie van de modernste functies en gebruiksgemak. Er zijn bijvoorbeeld 2-in-1 laptops beschikbaar, waarbij je de toetsenbord 360 graden kunt draaien om het beeldscherm heen. Dit zorgt ervoor dat je het als tablet kan laten functioneren, de scherm is dan ook van touchscreen voorzien. Je hebt dan eigenlijk een laptop en tablet in handbereik. Met moderne functies wordt er bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner bedoeld of een infraroodcamera. Deze functies zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel kan inloggen binnen je laptop.

Gaming

Ben jij een echte gamer of game je in de zoveel tijd? Dan is de Lenovo refurbished gaming model wat voor jou. De design van de laptop is een mix van gaming en zakelijk. Normaal gesproken ogen gaming laptops “kinderachtig” door de vele led lichtjes, maar dit model is een combinatie van gaming en zakelijk. Het heeft een strak en mooi uiterlijk. Deze is voorzien met een gaming videokaart, voornamelijk van NVIDIA of AMD. Zo kan jij de nieuwste games op de hoogste instellingen spelen, maar het is ook geschikt om jouw video’s en foto’s mee te bewerken wegens de goede videokaart. Vaak is de RAM geheugen bij de duurdere modellen ook aan de goede kant. Deze laptops bevatten ook minimaal een I5, dus op dat gebied zit je ook veilig. Bovendien zijn de Lenovo laptops erg duurzaam, wegens de goede bouwkwaliteit. Ze zijn voorzien van een aluminium body en geen goedkoop plastic materiaal. Het oogt dan ook van hoge kwaliteit.

Posted in: ICT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *