Klantenbestand

Het hebben van veel klanten is goed voor een onderneming. Maar het hebben van veel loyale klanten is waar je echt naar op zoek bent. Loyale klanten voelen zich verbonden met jouw bedrijf, waardoor deze vaker en meer bij je gaan bestellen en andere potentiële klanten over gaan halen dit ook te doen. Wil jij de klantloyaliteit van je bedrijf ook vergroten? Schakel dan de hulp in vanuit dbf. Deze weet als geen ander de juiste marketingtechnieken toe te passen om ervoor te zorgen dat je klanten zich ook echt verbonden met je voelen.

Bedrijf

Wat er maar nodig is

Bij dbf kunnen ze je helpen met alles wat ervoor moet zorgen dat jouw klantenbestand alleen maar groter kan worden. Zo kan dbf je helpen met het opzetten van een spaar- en loyaliteitsprogramma, e-mailmarketing of klant contact centrum. Alles wat maar te maken heeft met klantenmarketing kun je hier uit laten besteden. Hierbij wordt aan alles gedacht: het uitwerken van de cijfers, de methodes en de uitvoering van de oplossingen. Met de uitwerking wordt er gewerkt met het eigen customer data platform, beter bekend als Marion. Hiermee hoef je je geen zorgen meer te maken over dat je niet weet hoe je je klanten kunt behouden.

marketing

Voor iedere branche geschikt

Dbf kan iedere onderneming helpen met klantmarketing. Van midden- en kleinbedrijf tot multinationals en van commerciële organisaties tot de gemeente. Overal waar je maar op de een of andere manier in contact kan komen met klanten heb je baat bij loyaliteit en kun je dankzij dbf deze loyaliteit vergroten en behouden. Er zijn al veel verschillende bedrijven, instellingen en andere profit- en non-profitorganisaties die dankzij dbf hun klantloyaliteit aanzienlijk hebben zien stijgen, waardoor je er met een gerust hart op kunt kijken dat je op een goede en professionele manier geholpen wordt. Samen met dbf een beter klantenbestand hebben is heel eenvoudig en zo aan te vragen.