Laptop
Geen categorie

Tijd voor een nieuwe laptop? Overweeg een Lenovo Yoga C940.

Om de zoveel tijd is het tijd om een nieuwe laptop aan te schaffen. Vooral wanneer je een intensieve laptop gebruiker bent. Of dit nu voor zakelijk gebruik is, als student zijnde of gewoon voor thuis gebruik. Een goed werkende laptop is altijd van belang. In September 2019 werd in Berlijn de nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd van verschillende Lenovo laptops. Zo bevat Lenovo meerdere Yoga laptops, maar de C940 is zeker de moeite waard om mee te nemen in de beslissing. Naast dat hij een super scherpe display heeft, is de laptop ook uitgerust met meerde ingebouwde slimme functies.

Een slimme laptop.

Deze Lenovo laptop is beschikbaar in een 14” inch of 15” inch maat. Daarnaast komt hij met een 2 – in –1 convertible scherm en heeft hij een metalen chassis. Ook is de laptop uitgerust met een slimme functies, denk hierbij aan een TrueBlock Privacy Shutter, Windows Hello biometrische authenticatie en pen met silo-charging en Windows Ink. Verder heeft de laptop een verbeterde accuduur. Daarbovenop komt de laptop met een Q-control, waarmee je een slimme koelmodus komt en zo de accuduur optimaliseert. Met deze functie kan kijkt Windows mee naar de activiteiten op de laptop en gebaseerd op die kennis de presentaties aanpassen. Zo kan de accuduur tussen de 10 en 17 uur mee gaan, dit hangt af van het uhd- of fhd- scherm.

Makkelijker in gebruik en beter zicht.

Naast alle slimme functies en langere accuduur waarmee de Lenovo Yoga C940 mee is uitgerust. Is hij ook extra scherp en komt hij met een extra persoonlijke digitale assistent, naast Cortona, Alexa. Vooralsnog kun je de functie niet in het Nederlands gebruiken maar het is zeker een goede toevoeging op Cortona. Daarnaast komt de laptop met de tiende generatie van de Intel Core i7-processor. Deze schaalt de video-inhoud in Windows Media Player op naar Super Resolution, dit wel op een optioneel 4k hdr-sherm. Verder komt de laptop met een ondersteuning voor Wi-Fi 6, Dolby Vision en Dolby Atmos, om de volledige kijk ervaring te creëren. Daarnaast zorgt de gegraveerde camera-inkeping ervoor dat de Lenovo laptop makkelijker te openen is. Dit geldt voor de 14” inch versie. De 15” inch versie komt met een ingekeepte webcam bobbel op de bovenkant wat zorgt voor een betere grip.

De Lenovo Yoga C940 15” inch is binnenkort verkrijgbaar en de 14” inch is al te verkrijgen. Beide versies komen in Iron Gray of Mica en zijn zeker goede uitvoeringen om te overwegen!