paysafecard online kopen

Nu we definitief meer online shoppen dan ooit tevoren is het meer dan eens voor veel mensen een grote prioriteit om wat extra veiligheid aan te brengen rond het doen van online aanschaffen. Bij het vergroten van de veiligheid kun je denken aan het onder meer het beschermen van je privacy (en dan met name je persoonsgegevens en gegevens van je bank account) en het verkleinen van de kans dat je op welke manier dan ook gehackt wordt door een online crimineel. Om deze wens kracht bij te zetten kun je een Paysafecard online kopen

Neosurf als alternatief voor Paysafecard

Ook een Neosurf gebruiken zou een uitstekende manier zijn om met meer veiligheid online aankopen te doen. Hieronder lees je wat zoal de verschillen zijn tussen deze twee goede prepaid cards waar je een saldo op laadt en die vervolgens als een soort van credit card dienen.

paysafecard online kopen

Waarin zitten ‘m de verschillen tussen deze twee prepaid kaarten?

De Paysafecard en de Neosurf card hebben veel overeenkomsten, maar verschillen zijn er ook. Dat zijn onder meer de volgende:

  • Met Neosurf kun je desgewenst sneller geld overboeken van en naar je eigen bankrekening. 
  • Als het aankomt op transactiekosten en andere bijkomende kosten biedt de Neosurf card net iets meer voordelige spelregels dan de Paysafecard.
  • De Paysafecard heeft een hogere limiet als het gaat om het opwaarderen van het saldo op de card. Bij Paysafecard gaat dit namelijk tot duizend euro, terwijl je bij Neosurf niet verder kunt gaan dan ‘slechts’ 250 euro.
  • Wanneer je van Paysafecard gebruik maakt, dan ben je in staat om bij veel meer (online) winkels inkopen te doen dan met de Neosurf card. Wat dit betreft heeft de Paysafecard dus een duidelijk streepje voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *